Vi søker ekstrahjelp / sommervikar i butikken vår på Rambekk, Gjøvik

Vi søker nå ekstrahjelp på lørdager og ellers ved behov samt sommervikar for vår butikk på Gjøvik.

» Les mer


Vi søker bilmekaniker til vårt Mekonomen Bilverksted på Rambekk i Gjøvik!

Vi har nå ledig stilling som bilmekaniker til vårt Mekonomen Bilverksted i Mjøsbil avd. Rambekk på Gjøvik. Vi har stor tilgang av fornøyde kunder og for å styrke vår kapasitet søker vi etter en erfaren og dyktig bilmekaniker.

» Les mer


Vi søker Teamleder butikk, Mjøsbil avd. Rambekk

Vi søker en dyktig kollega som trives med en hektisk hverdag, der hovedoppgaven vil være å delta i og lede operativ drift. Samtidig evner du å vedlikeholde og utvikle rutiner, slik at avdelingen drives effektivt. Du er positiv og engasjert, og bryr deg om de rundt deg, og slik skaper du et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Stillingen rapporterer til daglig leder Mjøsbil AS avd. Rambekk.

» Les mer


Vi søker Produktansvarlig for dekk og felg i Mjøsbilgruppen

Vi søker produktansvarlig for dekk og felg for Mjøsbil som gruppe, og for Mjøsbil avd. Sentrum. Du trives med en hektisk hverdag, er allsidig og dyktig. Du brenner for å øke Mjøsbils dekkomsetning og dens potensial, hvor du også leder produksjonen og deltar aktivt i operativ drift i dekkverkstedet. Du er engasjert og bryr deg om de rundt deg, og slik skaper du fornøyde kunder. Du har analytiske evner og ser nye mulighetsområder. Stillingen rapporterer til driftssjef i Mjøsbil AS.

» Les mer


Vi søker selger for dekk og felg / dekkmontør ved Mjøsbil avd. Sentrum

Du trives med en hektisk hverdag, der arbeidsoppgavene varierer mellom å være i butikken og selge dekk og felg, ta imot og sende ut varer, og operativt arbeid i dekkverkstedet. Samtidig evner du å vedlikeholde og følge rutiner, slik at avdelingen drives effektivt. Du er engasjert og bryr deg om de rundt deg, og slik skaper du et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Stillingen rapporterer til daglig leder Mjøsbil AS avd. Sentrum.

» Les mer