Betal med AutoMester finansiering

Det er ikke alltid det passer like godt med en kanskje uforutsett verkstedutgift. Hos AutoMester får du hjelp til finansieringen.

Et uventet verkstedbesøk kommer ikke alltid når det passer for din økonomi, og kan koste mer en man har satt til side for bilhold. Når du velger et AutoMester-verksted kan du derfor få hjelp til finansiering med svært gode vilkår.

60 DAGERS FRI KREDITT

Med en AutoMester-konto får du alltid reparert bilen, selv om verkstedbesøket kommer ubeleilig for din økonomi. I tillegg kan du planlegge hvordan du vil gjøre opp for reparasjonen eller servicen på din bil.

AutoMester-konto har meget gode vilkår, med opp til 60 dagers fri kreditt. Når du har hentet bilen din hos en AutoMester, kan du etter en måned velge om du vil betale hele beløpet eller dele det opp i månedlige avdrag. 

EN AV MARKEDETS BESTE - HELT GRATIS

I stedet for å bli overrasket av uventede kostnader, kan du med en AutoMester-konto planlegge bedre og fordele kostnadene etter eget ønske. Du kan dele opp betalingen opp til 24 måneder, med en av markedets beste betalingskort. Kontoen er uten årsavgifter, og helt gratis for deg som forbruker. 

** Eksempel: hvis du velger å dele opp betalingen - kr 15.000 over 12 måneder. Effektiv rente 11,14 %. Kredittkostnad 935 kr. Totalt kr 15.935

 NYHET - NÅ KAN DU SØKE OM AUTOMESTER KONTO VIA MOBILEN. SEND AUTOMESTER TIL 27700 

Søk om AutoMester finansiering her.

Hva kan du bruke AutoMester finansiering til?

Så lenge du får innvilget kreditt kan kontoen brukes til både verkstedtjenester, butikkvarer og alt vi har i vårt sortiment, så lenge det er innenfor din tilgjengelige kredittramme.