Hva kan vi hjelpe deg med?

Mange har spørsmål relatert til bil, reservedeler og verkstedtjenester. Det skjønner vi godt. De fleste av oss kjører bil, men hva som skjer under panseret er det ikke så mange av oss som vet. Vi trenger ofte ikke vite det heller, så lenge bilen går. Det er når bilen ikke tar oss fra A til B at spørsmålene oppstår. Vi skal forsøke å hjelpe deg med spørsmålene du måtte ha.

BilLivet

Mekonomen har et begrep som sier at vi gjør BilLivet enklere. BilLivet er bare en del av livet generelt, men det er en viktig del, det er den delen av livet som sørger for at vi kommer oss på jobb, på trening eller på ferietur. Vårt bidrag til BilLivet er å sørge for å skaffe deler til bilen din, at du har sykkelholder eller takboks når du skal på tur, at du har pålitelige dekk på bilen og ikke minst sørge for å hjelpe deg med service, reparasjoner og EU-kontroll når bilen trenger det.

Tips & råd

Det er et stort ansvar å eie en bil, den skal vedlikeholdes både pga verdien på bilen, men også med tanke på sikkerhet. Vi skal prøve å gi deg gode tips & råd for hvordan du tar vare på bilen din. Send oss gjerne tips om temaer du synes vi bør ta opp eller gi svar på.

Ikke bare bil

Mjøsbil er mer enn bare det som handler om bil. Vi er også forhandler av tilhengere, snøscootere, scootere, mopeder, el-sykler og firehjulinger. Har du spørsmål til noe av dette, så skal vi hjelpe deg med det også. 

 


Send oss en melding

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig etter mottatt forespørsel.