Vi søker etter plassjef (avdelingsleder) for avd. Dokka

Er du en dyktig leder som trigges av muligheten til å ta vår avdeling på Dokka til nye høyder?

Vi i Mjøsbil AS har levert trygge og enkle motorrelaterte produkter siden 1989. Siden begynnelsen har vi hatt litt av en reise, og nå søker vi en operativ og kundeorientert plassjef som trigges av muligheten til å øke konkurransekraften til vår avdeling på Dokka. Dette er i dag en ren butikklokasjon, men vi har i tillegg en separat verkstedsavdeling 400 meter unna. I løpet av 2022 skal disse avdelingene samles under samme tak ved at vi bygger ut butikklokasjonen med nytt verksted og dekksenter.

Etter sammenslåingen vil Mjøsbil avd. Dokka bestå av 12 motiverte ansatte fordelt på butikk/lager, verksted og dekksenter. Vi har satt som mål at avdelingene samlet skal omsette for 25 millioner for 2022, og håper du har lyst til å lede an arbeidet med å nå dette!

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?  

Hos oss vil du få en spennende, hektisk og variert arbeidshverdag, hvor mye av tiden vil gå til operativ drift, som du har budsjett og resultatansvar for. Effektive arbeidsprosesser er helt avgjørende for å sikre leveranser av høy kvalitet, derfor vil en sentral oppgave for deg bli å vedlikeholde/utvikle interne systemer og rutiner, slik at avdelingen drives mest mulig effektivt. Nøkkelen til vår suksess er menneskene bak leveransene, som hver dag drar på jobb for for å yte det beste for våre kunder. Derfor er din viktigste oppgave å bry deg om og engasjere dine ansatte, samt skape en kultur og arbeidsmiljø preget av drive, trivsel og god lagånd. 

Hvem er du?

Det viktigste for oss er at du har erfaring med ledelse og kan vise til gode resultater som leder. Det er en fordel om du har høyere utdannelse, salg og bransjeerfaring, men det det er ikke avgjørende.

For å lykkes som avdelingsleder bør du ha god økonomi og IT-forståelse, samtidig som at du har god kremmerånd og en endre motivasjon for at avdelingen skal lykkes. Er du i tillegg en god kommunikator og teambygger som får ting til å skje? Ja, da vil vi høre fra deg.

Hva kan vi tilby deg? 

Du vil få ansvar og frihet til å drifte Dokkaavdelingen og gjøre de beslutningene du mener trengs for å nå målene vi har satt. Du blir en del av ledergruppen i Mjøsbil og vil ha en sentral rolle der du får sterk innflytelse på hvilke retning og fokus vi skal ha i helhet som selskap. Mjøsbil er et solid selskap med lokal tilstedeværelse, kompetente og fornøyde kolleger. Vi håper at du motivert til å bli en del av gjengen og ikke minst bidra positivt inn i vår kultur.

Vi satser på på våre ansatte, derfor vil du få gode utviklingsmuligheter hos oss. Vi er også opptatt av at folk skal få de godene de fortjener for innsatsen sin, og dette gjelder naturligvis også deg. Du kan derfor forvente å få konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger hos oss.

Høres dette ut som stillingen for deg? Da håper vi at du søker på stillingen!

SØK PÅ STILLINGEN HER.