Vi søker etter plassjef (avdelingsleder) for avd. Lilllehammer

Er du en dyktig leder som trigges av muligheten til å ta vår avdeling på Lillehammer til nye høyder?

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?  

Hos oss vil du få en spennende, hektisk og variert arbeidshverdag, hvor mye av tiden vil gå til operativ drift, som du har budsjett og resultatansvar for. Effektive arbeidsprosesser er helt avgjørende for å sikre leveranser av høy kvalitet, derfor vil en sentral oppgave for deg bli å vedlikeholde/utvikle interne systemer og rutiner, slik at avdelingen drives mest mulig effektivt. Nøkkelen til vår suksess er menneskene bak leveransene, som hver dag drar på jobb for for å yte det beste for våre kunder. Derfor er din viktigste oppgave å bry deg om og engasjere dine ansatte, samt skape en kultur og arbeidsmiljø preget av drive, trivsel og god lagånd. 

Hvem er du?

Det viktigste for oss er at du har erfaring med ledelse og kan vise til gode resultater som leder. Det er en fordel om du har høyere utdannelse, salg og bransjeerfaring, men det det er ikke avgjørende.

For å lykkes som plassjef bør du ha god økonomi og IT-forståelse, samtidig som at du har god kremmerånd og en endre motivasjon for at avdelingen skal lykkes. Er du i tillegg en god kommunikator og teambygger som får ting til å skje? Ja, da vil vi høre fra deg.

Hva kan vi tilby deg? 

Du vil få ansvar og frihet til å drifte Lillehammeravdelingen og gjøre de beslutningene du mener trengs for å nå målene vi har satt. Du vil ha en sentral rolle der du får sterk innflytelse på hvilke retning og fokus vi skal ha i helhet som selskap. Mjøsbil er et solid selskap med lokal tilstedeværelse, kompetente og fornøyde kolleger. Vi håper at du motivert til å bli en del av gjengen og ikke minst bidra positivt inn i vår kultur.

Vi satser på på våre ansatte, derfor vil du få gode utviklingsmuligheter hos oss. Vi er også opptatt av at folk skal få de godene de fortjener for innsatsen sin, og dette gjelder naturligvis også deg. Du kan derfor forvente å få konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger hos oss.

Høres dette ut som stillingen for deg? Da håper vi at du søker på stillingen!

Om Mjøsbil AS

Mjøsbil har siden 1989 vært en ledende og lønnsom leverandør av motorrelaterte tjenester og produkter. Med lokal tilstedeværelse og fornøyde ansatte ytes det service av høy kvalitet til kundene. Mjøsbil skal være den foretrukne samarbeidspartneren til privat- og bedriftsmarkedet innen vår bransje i innlandet. Moderne IKT-systemer, effektiv logistikk og fokus på miljø skal sikre høy konkurransekraft og god verdiskapning.

Vi bryr oss - Mjøsbil skal være trygt og enkelt!

 

KLIKK HER FOR Å SØKE PÅ STILLINGEN.