Vi søker teknisk leder / bilmekaniker til vårt bilverksted i Vågå

Arbeidsoppgaver:

Hos oss vil du arbeide med mange varierte oppgaver på mange ulike bilmerker. Dette gjør jobben variert, lærerik og utfordrende. Vi utfører PKK, reparasjoner, service, utstyrsmontering, diagnose, skifte av frontruter, osv.

Din bakgrunn og personlighet:
Du må ha fagbrev som bilmekaniker, kan vise til god erfaring, og høy kompetanse. I tillegg må du ha kompetanse og bakgrunn til å være teknisk leder. For å trives hos oss må du like å jobbe med varierte og utfordrende oppgaver og du må være ansvarsfull for å gjøre jobben korrekt og effektiv. Du må like å jobbe både selvstendig og i team, ta ansvar, være nøyaktig og serviceinnstilt. Vi lever av å gjøre en god jobb for kundene våre, da er det også viktig at du kommuniserer godt, både med kunder og kollegaer. Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig er en forutsetning.

Vi tilbyr:

• Gode betingelser for rett erfaring og bakgrunn
• Deltakelse i Mjøsbil sitt kursprogram
• Ordnede forhold i et fritt og godt arbeidsmiljø
• Gode personalbetingelser

Om oss:

Mjøsbil Vågå er en avdeling i Mjøsbil AS. I Mjøsbil jobber vi etter tre hovedmål:
• Gjøre kunden fornøyd
• Ha det trivelig på jobben
• Sikre god økonomi

Verkstedene utfører service, reparasjoner, utstyrsmontering og PKK på alle bilmerker, samt at vi skifter bilglass og er komplett dekksenter ved alle våre avdelinger. Vi er organisert i Norges Bilbransjeforbund og er kjent for å være en solid og trivelig arbeidsplass. Vi satser bevist på ansattes trivsel og helse, og har vært Inkluderende Arbeidslivsbedrift siden ordningen ble etablert.

I Mjøsbil vil den rette kandidaten bli en del av større gruppe med 10 avdelinger i Innlandet og stor kompetanse internt.

Send søknad med CV til snarest mulig:

Jo Sole Runningen, avdelingsleder Mjøsbil Vågå
Mail: jo.runningen@mjosbil.no
Mobil: 97009674. Mobil, privat: 99025193

Eller til:

Leif Arne Eriksen
Driftsjef, Mjøsbil AS
Mail: leif@mjosbil.no
Mobil: 40247576