Tilbake til Dekkhotell

Dekkhotell Small

Dekkhotell for biler med dimensjon 13" og 14".

 

Art.nr.: Dekkhotell for biler med dimensjon 13" og 14".


795,-

Dekkhotell Small

Vi lagrer dekkene for deg!

Vi lagrer dekkene dine under optimale forhold med jevn kald temperatur i mørkt lagerrom. 

Hva inkluderer dekkhotell?

  • Sesongskift
  • Vask
  • Lagring
  • Forsikring

Før sesongen tar vi en sikkerhetssjekk av dekkenes tilstand. Er det behov for nye dekk tar vi kontakt med deg. Du kan alltid være trygg på at du kjører med sikre dekk når du lagrer de på vårt dekkhotell.

Er du medlem i Mekonomen kundeklubb?

Da får du 100,- rabatt pr. sesong. Bli medlem ved å sende MEKO til 2007.

Som medlem i vår kundeklubb, får du 10 % rabatt på alt tilbehør* du handler i en Mekonomenbutikk. Vi sender ut sms jevnlig med tilbud som er eksklusive for deg som er medlem.

 * Gjelder lagerført tilbehør i Mekonomen-butikkene samt tilbehør på mekonomen.no. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.


Send bestilling

Dekkhotell Small

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig etter mottatt forespørsel.

Hvorfor skal du benytte deg av dekkhotell?

Dekk kan være en dyr investering og derfor vil du at dekkene dine skal vare lengst mulig. Ved å legge de inn på et av våre dekkhoteller sikrer du at dekkene dine blir lagret forsvarlig hele sesongen de ikke er i bruk. Når det er tid for sesongskift bestiller du time hos oss, vi sørger for å ha dekkene dine vasket og klare til du kommer med bilen og du slipper unna med kortere ventetid før bilen er klar for nye mil på veien.

Sikkerhet i høysetet

Før sesongen tar vi sikkerhetskontroll på dekkenes tilstand. Er det behov med nye dekk tar vi kontakt med deg og gir deg et fordelaktig tilbud. Du kan dermed alltid være trygg på at du kjører på sikre dekk når du har hatt de på dekkhotell hos oss!

 

 


Send oss en melding

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig etter mottatt forespørsel.