Vi søker bilmekaniker til Mekonomen Bilverksted på Rambekk i Gjøvik!

Vi har nå ledig stilling som bilmekaniker til vårt Mekonomen Bilverksted i Mjøsbil Rambekk på Gjøvik. Vi har stor tilgang av fornøyde kunder og for å styrke vår kapasitet søker vi etter en erfaren og dyktig bilmekaniker.

Arbeidsoppgaver:

Hos oss vil du arbeide med mange varierte oppgaver på mange ulike bilmerker. Dette gjør jobben variert, lærerik og utfordrende. Vi utfører PKK, reparasjoner, service, utstyrsmontering, diagnose, skifte av frontruter, osv.

Din bakgrunn og personlighet:

Du må ha fagbrev som bilmekaniker, kan vise til god erfaring, og høy kompetanse. For å trives hos oss må du like å jobbe med varierte og utfordrende oppgaver og du må være ansvarsfull for å gjøre jobben korrekt og effektiv. Du må like å jobbe både selvstendig og i team, ta ansvar, være nøyaktig og serviceinnstilt. Vi lever av å gjøre en god jobb for kundene våre, da er det også viktig at du kommuniserer godt, både med kunder og kollegaer. Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig er en forutsetning.


Vi tilbyr:

  • Gode betingelser for rett erfaring og bakgrunn
  • Deltakelse i Mjøsbil og Mekonomen Bilverksted sine kursprogram
  • Ordnede forhold i et fritt og godt arbeidsmiljø
  • Gode personalbetingelser

Om oss:

Mjøsbil Rambekk er en avdeling i Mjøsbil AS. I Mjøsbil jobber vi etter tre hovedmål:

  • Gjøre kunden fornøyd
  • Ha det trivelig på jobben
  • Sikre god økonomi

Verkstedene utfører service, reparasjoner, utstyrsmontering og PKK på alle bilmerker, samt at vi skifter bilglass og er komplett dekksenter ved alle våre avdelinger. Vi er organisert i Norges Bilbransjeforbund og er kjent for å være en solid og trivelig arbeidsplass. Vi satser bevist på ansattes trivsel og helse, og har vært Inkluderende Arbeidslivsbedrift siden ordningen ble etablert. Alle våre avdelinger er Miljøfyrtårn, og har fokus på god HMS og orden på arbeidsplassen. 

Mjøsbil AS er etablert med Mekonomen Bilverksted på Gjøvik, (Rambekk og i sentrum) og på Lillehammer. Vi er i tillegg hovedeier av Mekonomen Bilverksted på Dokka, Bagn, Tretten, Fåvang, Vågå og Årdal. Vi har i tillegg 4 stk Mekonomen-butikker og 10 av våre avdelinger er Vianor Partner. Vi er hovedleverandør for mer en 25 andre Mekonomen Bilverksteder i vårt området.

Send søknad med CV til:

Line Pålsrud, daglig leder Mjøsbil AS, avd. Rambekk.

Mail: line@mjosbil.no

Mobil: 95278913