Vågå Bilservice søker teknisk leder / bilmekaniker

Vågå Bilservice er et Mekonomen Bilverksted med lokalt eierskap av ansatte i tillegg til Mjøsbil AS som hovedeier. Mekonomen er landet største bilverkstedkjede med over 350 verksteder.

Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du arbeide med mange varierte oppgaver på mange ulike bilmerker. Dette gjør jobben variert, lærerik og utfordrende. Vi har stort fokus på trivsel og godt arbeidsmiljø! Vi utfører PKK, reparasjoner, service, utstyrsmontering, diagnose, skifte av frontruter, osv.

Din bakgrunn og personlighet

Du må ha fagbrev som bilmekaniker, kan vise til god erfaring, og høy kompetanse. For å trives hos oss må du like å jobbe med varierte og utfordrende oppgaver og du må være ansvarsfull for å gjøre jobben korrekt og effektiv. Du må like å jobbe både selvstendig og i team, ta ansvar, være nøyaktig og serviceinnstilt. Vi lever av å gjøre en god jobb for kundene våre, da er det også viktig at du kommuniserer godt, både med kunder og kollegaer. Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig er en forutsetning.

Vi tilbyr

  • Gode betingelser for rett erfaring og bakgrunn
  • Deltakelse i Mekonomen Bilverksteds kursprogram
  • Ordnede forhold i et fritt og godt arbeidsmiljø
  • Gode personalbetingelser

Kontakt oss / send søknad

For spørsmål til stillingen ta kontakt med: 

Geir Jeilen, daglig leder Vågå Bilservice AS, mob. dagtid: 970 09 674 Mob. kveldstid: 476 73 798 eller mail: geir@vagabilservice.no

Send søknad med CV til geir@vagabilservice.no